Soutěže: Ukončené soutěže

Fotografická soutěž na téma Relaxace s knihou

1 1 1 1 1 (0 hlasů)
tyle=

Vyfoťte svoje oblíbené zákoutí, místo, kde rádi relaxujete, kde se rádi uvelebujete s knihou, a zveřejněte ho na stránkách Vašeliteratura.cz na Facebooku.






Jak soutěžit?


Zašlete fotografii na e-mail souteze(zavináč)vaseliteratura.cz. Fotografie pak nahrajeme na stránkách VašeLiteratura.cz na Facebooku. Fotografie můžete zasílat od 11. 6. 2011 do 2. 7. 2011.

Jak zvítězit?

Od začátku soutěže do 9. 7. 2011 mohou všichni registrovaní uživatelé Facebooku hlasovat pro vaši fotku.
3 fotky, které dostanou nejvyšší počet „kliků“ – Líbí/Like, získají hezkou knižní cenu. V případě remízy rozhodne o vítězích redakce.

Důležité:

Do soutěže budou akceptovány fotky slušné v přiměřené kvalitě (fotky vulgární nebo fotky z mobilních telefonů v nízkém rozlišení budou smazány).
O výsledku soutěže vás budeme informovat na našich stránkách www.vaseliteratura.cz.
Jeden soutěžící smí do soutěže zaslat maximálně 5 fotografií.

Soutěž byla ukončena! Nejvyšší počet hlasů získaly tyto fotografie:

1. místo:
Fotografie od čtenářky Diany, která čte nejraději knihy spolu se svým přítelem, a to za každého počasí.
Počet hlasů: 116



2. místo:
Fotografie od paní Hradecké, která napsala: "Posílám vám fotku nášho malého čtenáře. Ještě si moc neumí vážit knížky, neví kolik peněz do nich rodiče vložili a hlavně kolik péče jim dávají... ale takhle to u nás vypadá denně. Když číst, tak pořádně :) A my právě stěhujeme postýlku."

Počet hlasů: 100


3. místo:
Fotografie od paní Jarmily, která nejraději relaxuje ve vaně

Počet hlasů: 92



Výhry v soutěži:


1. výhra: kniha Na lásku nevěří a Kavárna na hlavní třídě - vyhrává paní Diana

kniha kniha


Kniha Na lásku nevěří

Sapphire Jonesová od té doby, co manžela přistihla s jinou ženou, na lásku nevěří. Teď už se s muži vídá jen za podmínek, které si sama určí, proto je také její současný přítel mladší než ona, pohledný, nedělá si na ni žádné citové nároky (zatím, ťuk, ťuk ťuk) a skvěle to umí v posteli. Co víc by si mohla přát?

Kniha Kavárna na hlavní třídě


Život někdy bývá plný překvapení. Na práh místní kavárny někdo položí novorozeně a všichni jsou nuceni klást si otázku – čí je to dítě? Šťastně provdaná Jess se čím dál víc vzdaluje svým kamarádkám – jako jediná z nich ještě není matkou. V obavách, že je ztratí, přemítá, jestli by už také neměla mít dítě. Ale nežene se ukvapeně do něčeho, o čem vlastně nic neví?



2. výhra: kniha Povídky a Křížovky - Maximix na dovolenou - vyhrává paní Hradecká

kniha kniha


Kniha Povídky


Jemný a inteligentní humor Zdeňka Svěráka je ideálním společníkem pro váš volný čas! Soubor povídek českého velikána na nejrůznější téma s jeho typickou hravostí a humorem. V povídkách se jistě poznáte i vy, protože inspirací pro povídky je Zdeňku Svěrákovi právě život sám. Kdokoli z nás se mohl někdy v životě dostat do stejné situace jako hlavní hrdinové jednotlivých příběhů. Dlouho očekávaná sbírka Svěrákových povídek bude skvostem ve vaší knihovně, ke kterému se budete rádi vracet.

Kniha Křížovky - Maximix na dovolenou

Chystáte se na dovolenou? U moře ani na chalupě vám nesmí chybět naše velká kniha luštění. Švédské křížovky, osmisměrky, kriskrosy i číselné křížovky vás pobaví za každého počasí.

 


3. výhra: kniha Skleněný hrob a Žluté oči krokodýlů - vyhrává paní Jarmila


kniha kniha

Kniha Skleněný hrob

Na ostrově Muranu, který je už od třináctého století proslulý sklářskou výrobou, vypukne v jedné ze skláren požár. V jejích troskách najdou hasiči dvě těla. Případ se zdá být jednoznačný - Uriel Arcangelo zabil svou manželku, její tělo nacpal do pece a při následném požáru sám uhořel. Ať už šlo o nešťastnou náhodu nebo sebevraždu, pachatel je mrtvý. Když se však inspektor Falcone se svými detektivy Costou a Peronim pustí do zdánlivě formálního vyšetřování, zjišťují, že nic není tak prosté a všichni okolo skrývají nějaké tajemství.

Kniha Žluté oči krokodýlů

Čtyřicátnice Iris, velmi krásná, bohatá, elegantní Pařížanka. Kdysi skvělá studentka, jíž se po svatbě život změní v planý a marný kolotoč společneských událostí. Iris se nudí a sní o tom, že se stane někým jiným.



Výhry do soutěže věnuje:

Nakladatelství BB art

logo

 

Naše nabídka knižních titulů je zaměřena především na překladovou beletrii - thrillery, detektivky, romány pro ženy…, populárně naučnou literaturu - historie, biografie…, dětské knihy, komiksy a poezie. Dále nabízíme přes 70 druhů nástěnných a stolních kalendářů různých formátů a motivů. Kalendáře jsou k dostání v prodejnách knihkupectví a papírnictví. Zajišťujeme reklamní přítisk nebo výrobu nového kalendáře na zakázku.



Nakladatelství Fragment


logo

Nakladatelství Fragment vzniklo v roce 1991 pod názvem Jan Eisler - Fragment a od května 2007 funguje jako Nakladatelství FRAGMENT, s.r.o. Zakladateli a současně vlastníky nakladatelství jsou Ing. Jan Eisler a Ing. Pavel Nýč. Nakladatelství Fragment se zaměřuje na původní i převzaté tituly zejména z oblasti populárně naučné literatury, beletrie pro děti a mládež a leporel pro nejmenší. Dále vydává doplňkové učebnice, slovníky a turistické průvodce. Nemalá část produkce nakladatelství je věnována také populárně naučné literatuře a beletrii pro dospělé čtenáře.



Nakladatelství Jota

logo

Milí čtenáři, jsme tu pro Vás již 21 let, vydali jsme více než 1000 titulů v mnoha edičních řadách. Zpočátku jsme vydávali knihy zaměřené regionálně — především od moravských autorů. Po třech letech jsme podstatně rozšířili spektrum titulů z hlediska tématu i země původu knih. Publikujeme tvorbu českých autorů i překlady z angličtiny, francouzštiny, ruštiny, němčiny či španělštiny. Takto jsme se zařadili mezi jedno z největších nakladatelství v České republice, které ročně vydává 80 titulů a desítky dotisků úspěšných knih.

Aktuality

  • Březen 2024 odstartoval svůj běh Knižním festivalem v Ostravě

    V prvních dvou březnových dnech proběhl v Ostravě 5. ročník Knižního festivalu. Jako vždy nadšení čtenáři nakupovali knížky, navštěvovali  nejrůznější besedy, trpělivě stáli v dlouhých frontách na podpis svého oblíbeného spisovatele nebo jiné známé osobnosti. Mohli se také účastnit  dvou živých rozhlasových vysílání.

    Číst dál...  
  • Česká vlna nakladatelství Host

    Není sporu o tom, že se nakladatelství Host v průběhu let podařilo pod svou značku shromáždit celou řadu vynikajících českých autorů. Svědčí o tom zájem čtenářů i odezvy v médiích. Host věnuje pozornost propagaci pravidelnou účastí na knižních veletrzích, ale také pořádá samostatné akce. Ta, která je nazvána Česká vlna, představuje čtenářům autory a jejich knihy.

    Číst dál...  

Z čtenářského deníku

  • Jarmila Glazarová: Vlčí jáma

    Jana, která osiřela po první světové válce, se dostává k adoptivním rodičům, kteří žijí ve Slezsku a jsou bezdětní. Jana se stává ošetřovatelkou své adoptivní matky, stará se o domácnost a snaží se své nové rodině být užitečná. Postupem času ale odhaluje tajemství tohoto nesourodého páru. Na první pohled totiž vypadají Klára a Robert šťastně, na ten druhý je ale vidět, že tento pár rozhodně šťastný není.

    Číst dál...  
  • Drašar

    Nacházíme se v době, kdy je český jazyk považován za mluvu vesničanů. Čeština je vytlačena z nejvyšších společenských funkcí, kultury i státní správy. Na školách se vyučuje německý jazyk, jazyk vzdělanců. Dochází k velké germanizaci (poněmčování) společnosti… A do této doby se narodí Josef Václav Michl. Dlouho očekávaný syn, kterému jsou předurčeny velké skutky a který se má stát chloubou rodiny.

    Číst dál...  

Přihlášení