Aktuality

Heidi dostala k narozeninám místo briliantů knížku

1 1 1 1 1 (0 hlasů)
hj

V tichosti a utajení oslavila zpěvačka a moderátorka Heidi Janků 49. narozeniny. „Jelikož číslo, které bych letos měla mít na narozeninovém dortu je takové divné, ani dort ani nic podobného se nekonalo. Narozeniny jsem oslavila s Ivošem a blízkými přáteli jen slavnostnějším obědem, kde jsme na zdraví připili Prosecem. Ani žádné velké dary se nekonaly – květiny, kosmetika a podobně, protože jsem všem řekla ať šetří na mé příští narozeniny,“ usmívá se Heidi a naznačuje, že příští rok oslaví padesátiny ve velkém.



knihaLetos dokonce od manžela nedostala ani žádné brilianty. „Ivoš nikdy nebyl romantik a na takové věci moc není, i když je pravda, že jeden briliantový prsten mi jednou koupil jen tak – líbil se mi a jemu taky! My k dárkům nepotřebujeme žádná výročí!“ přiznává Heidi, která dostala den po narozeninách dárek v podobě právě vydané knížky nazvané Hvězdy popu, které jsme milovali. Heidi v ní má kapitolku se svou upřímnou zpovědí spolu s dalšími zpěváky 70. a 80. let – Michalem Davidem, Petrou Janů, Pavlem Rothem, Petrem Sepeši, Miroslavem Dudáčkem a Júliou Hečkovou. „V knížce se ale objevuje i spousta fotografií a jmen dalších kolegů. Mám takovéto vzpomínkové knížky ráda,“ přiznala Heidi, která se při nákupu v trafice zajímala, zda mají knížek dostatek. „Ivo chodí každý den ráno koupit čerstvé pečivo k snídani a vždy se stavuje i do trafiky pro denní tisk. Je skvělé, že si tam dnes může koupit nejen noviny a časopisy, ale i takovéto zajímavé knížky,“ dodala Heidi. Knížka Hvězdy popu, které jsme milovali se totiž mimo knihkupectví prodává za necelou stovku i v trafikách.

Populární interpretka hitu Když se načančám už začíná mít ten správný předvánoční shon. „Během prosince mám asi devatenáct vystoupení a dalších deset jsem musela odříct, protože bych je už nestihla. Letos končím 23. prosince a proto budu Vánoce připravovat v poklusu. Mám to tak ale skoro každý rok, proto jsem si už zvykla, nijak zvlášť to neřeším a hlavně to už za ty roky umím. Navíc nejsem z těch, které se hroutí, že nestihly umýt všechna okna a vysmejčit všechny kouty – prostě co se stihne, stihne se. Hlavně ať je doma pohoda!“ usmívá se Heidi s tím, že už má pod stromeček i vymyslený dárek pro manžela Ivo Pavlíka. „Musí to být pro Ivoše překvapení, tak ho nemůžu prozradit dopředu. Řeknu snad jen to, že bude z oblasti elektroniky a užijeme si ho určitě oba! Ale žádné další robotické zvířátko to nebude – Pleo nám stačí,“ přiznává Heidi, která Silvestra jako každý rok prožije u moře. „Letos bychom měli odletět na Tenerife,“ dodala Heidi.

hj


Další informace naleznete zde: www.hvezdypopu.cz

Foto: Nakladatelství Prchal

Aktuality

  • Březen 2024 odstartoval svůj běh Knižním festivalem v Ostravě

    V prvních dvou březnových dnech proběhl v Ostravě 5. ročník Knižního festivalu. Jako vždy nadšení čtenáři nakupovali knížky, navštěvovali  nejrůznější besedy, trpělivě stáli v dlouhých frontách na podpis svého oblíbeného spisovatele nebo jiné známé osobnosti. Mohli se také účastnit  dvou živých rozhlasových vysílání.

    Číst dál...  
  • Česká vlna nakladatelství Host

    Není sporu o tom, že se nakladatelství Host v průběhu let podařilo pod svou značku shromáždit celou řadu vynikajících českých autorů. Svědčí o tom zájem čtenářů i odezvy v médiích. Host věnuje pozornost propagaci pravidelnou účastí na knižních veletrzích, ale také pořádá samostatné akce. Ta, která je nazvána Česká vlna, představuje čtenářům autory a jejich knihy.

    Číst dál...  

Z čtenářského deníku

  • Jarmila Glazarová: Vlčí jáma

    Jana, která osiřela po první světové válce, se dostává k adoptivním rodičům, kteří žijí ve Slezsku a jsou bezdětní. Jana se stává ošetřovatelkou své adoptivní matky, stará se o domácnost a snaží se své nové rodině být užitečná. Postupem času ale odhaluje tajemství tohoto nesourodého páru. Na první pohled totiž vypadají Klára a Robert šťastně, na ten druhý je ale vidět, že tento pár rozhodně šťastný není.

    Číst dál...  
  • Drašar

    Nacházíme se v době, kdy je český jazyk považován za mluvu vesničanů. Čeština je vytlačena z nejvyšších společenských funkcí, kultury i státní správy. Na školách se vyučuje německý jazyk, jazyk vzdělanců. Dochází k velké germanizaci (poněmčování) společnosti… A do této doby se narodí Josef Václav Michl. Dlouho očekávaný syn, kterému jsou předurčeny velké skutky a který se má stát chloubou rodiny.

    Číst dál...  

Přihlášení